The First pro-aging serum

The First pro-aging serum €90,00

Handmade with love

The First is een zeer krachtig, in Nederland geproduceerd huidverjongingsserum. Het serum voedt, hydrateert én vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. The First is verpakt in speciaal violet glas zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

The First van MRC is pH-huidneutraal en bevat een unieke combinatie van stoffen waarvan bewezen is dat ze echt verjongend werken. Deze stoffen van hoogwaardige kwaliteit zijn in hoge concentratie aan het serum toegevoegd waardoor ze de huid verbeteren.

Onze huidverzorgingsproducten bevatten alleen natuurlijke of huideigen ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de gezichtsserum goed door de huid wordt opgenomen.

De snel werkende hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid al binnen enkele dagen er mooier en strakker uitziet. Na zes-acht weken is de huidkwaliteit sterk verbeterd en  zijn fijne rimpeltjes verminderd.

Onze belofte

  • The First van MRC bevat geen onnodige toevoegingen
  • The First van MRC is zeer geconcentreerd en daarom heb je maar een druppeltje per keer nodig

Resultaten:

  • Een mooie en gehydrateerde huid
  • Een stevigere huid
  • Een glanzende huid
  • De huid ziet er frisser uit
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Verbetert de huidkwaliteit

WAT ZIT ER PRECIES IN?

MRC gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten die effectief zijn voor de huid.
Waar veel merken bepaalde stoffen toevoegen om dit op het label te mogen zetten, zonder op de werkzame concentraties te letten, heeft MRC gekeken naar de nodige concentraties van onze ingrediënten om deze echt verjongend te laten werken.
Al onze ingrediënten worden nauwkeurig getest in ons eigen laboratorium om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

W

Laag moleculair Hyaluronzuur

Hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Laag moleculair hyaluronzuur dringt dieper in de huid door en sluit het vocht in voor een stralende huid.

Hyadisine®

Hyadisine® is gebaseerd op de werking van micro-organismen welke op mosselen leven die 8 uur per dag droog liggen tijdens eb. Ter bescherming hebben deze organismen natuurlijke stoffen ontwikkeld om de dreiging van uitdroging te voorkomen. Deze stoffen werken voor de mens op dezelfde manier als hyaluronzuur, maar binden nog effectiever water.

Argireline®

Argireline® is een peptide (korte keten van eiwit) die qua werking wordt vergeleken met Botox. Het peptide heeft het vermogen zenuwsignalen (neurotransmitters), die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, te blokkeren, zonder deze te verlammen. Hierdoor wordt de huid strakker, gladder en zachter.

Matrixyl 3000®

Matrixyl 3000® is een anti aging peptide en bevordert o.a. de aanmaak van collageen. Het vervaagt fijne lijntjes en het zorgt voor een stevigere en vollere huid. Een perfect anti-aging ingrediënt.

Hoog moleculair Hyaluronzuur

Hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Hoog moleculair hyaluronzuur vormt een beschermend vochtfilmpje op de huid en vult oppervlakkige rimpeltjes op.

Niacinamide

Niacinamide versterkt de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Niacinamide staat er tevens om bekend pigmentvlekjes in de ouder wordende huid te verminderen .

Matrixyl® synthe’6®

Matrixyl® synthe’6® vult de rimpels van binnen(uit) op, zowel op het voorhoofd als de kraaienpootjes en zorgt voor een zichtbaar gladdere en vollere huid.

Liefde-MR®

Een vleugje Liefde-MR® zorgt er voor dat de werking van dit krachtige handmade serum nog beter zijn werk doet. Liefde voor jezelf zorgt er voor dat je huid nog meer gaat stralen en helpt het verouderingsproces van je huid te vertragen.

stap voor stap

Gebruiksaanwijzing

Belangrijk: Het resultaat van het anti-aging serum The First werkt het beste indien
deze gebruiksaanwijzing goed wordt opgevolgd.

Reinig je gezicht MRC

Reinig je gezicht met een milde cleanser.

Maak je huid vochtig MRC

Maak je huid licht vochtig. The First dient namelijk te worden aangebracht op een vochtige huid. Dit is belangrijk omdat het product anders vocht uit je huid onttrekt.

Gebruik The First

Druk een kleine hoeveelheid (ongeveer 1 à 2 hele kleine druppeltjes) van het serum uit de airless bottle op je vinger en verdeel het over het gezicht.

Breng The First aan

Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken totdat het serum door de huid is opgenomen. Hierdoor werken de ingrediënten nog effectiever.

Combineer MRC met je eigen huidproduct

Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème (dag- of nachtcrème) aan om de poriën te sluiten. De crème zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen.