Logo MRC

Instagram

Follow us

The First anti-aging serum

Mylene Ruyters anti-aging serum
the first anti-aging serum €75,00

Handmade with love

The First is een zeer krachtig, handgemaakt anti-aging serum. Het voedt, hydrateert én vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. The First is verpakt in 4 zwarte airless bottles zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

The First van MRC is pH-huidneutraal en bevat een unieke combinatie van stoffen waarvan bewezen is dat ze echt werken. Deze stoffen van hoogwaardige kwaliteit zijn in hoge concentratie aan het serum toegevoegd waardoor ze de huid verbeteren. De snel werkende hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid al binnen enkele dagen er mooier en strakker uitziet. Na zes-acht weken is de huidkwaliteit sterk verbeterd en  zijn fijne rimpeltjes verminderd. Dit komt door de ingrediënten die de huideigen aanmaak van collageen stimuleren.

Wat maakt het uniek?

The First van Mylène Ruyters Cosmetics bevat geen onnodige toevoegingen en is zeer geconcentreerd; er zit alleen in wat daadwerkelijk positief werkt voor de huid én je hebt per keer maar één druppel nodig. Je doet er dus lekker lang mee!

Resultaten:

  • Een mooie en gehydrateerde huid
  • Een stevigere huid
  • Een glanzende huid
  • De huid ziet er frisser uit
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Verbetert de huidkwaliteit

WAT ZIT ER PRECIES IN?

MRC gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten die effectief zijn voor de huid.
Omdat we transparant werken kun je hier lezen welke ingrediënten er in ons anti-aging serum zitten.

W

Laag moleculair Hyaluronzuur

Hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Laag moleculair hyaluronzuur dringt dieper in de huid door en sluit het vocht in voor een stralende huid.

Hyadisine®

Hyadisine® is gebaseerd op de werking van micro-organismen welke op mosselen leven die 8 uur per dag droog liggen tijdens eb. Ter bescherming hebben deze organismen natuurlijke stoffen ontwikkeld om de dreiging van uitdroging te voorkomen. Deze stoffen werken voor de mens op dezelfde manier als hyaluronzuur, maar binden nog effectiever water.

Argireline®

Argireline® is een peptide (korte keten van eiwit) die qua werking wordt vergeleken met Botox. Het peptide heeft het vermogen zenuwsignalen (neurotransmitters), die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, te blokkeren, zonder deze te verlammen. Hierdoor wordt de huid strakker, gladder en zachter.

Matrixyl 3000®

Matrixyl 3000® is een anti aging peptide en bevordert o.a. de aanmaak van collageen. Het vervaagt fijne lijntjes en het zorgt voor een stevigere en vollere huid. Een perfect anti-aging ingrediënt.

Hoog moleculair Hyaluronzuur

Hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Hoog moleculair hyaluronzuur vormt een beschermend vochtfilmpje op de huid en vult oppervlakkige rimpeltjes op.

Niacinamide

Niacinamide versterkt de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Niacinamide staat er tevens om bekend pigmentvlekjes in de ouder wordende huid te verminderen .

Matrixyl® synthe’6®

Matrixyl® synthe’6® vult de rimpels van binnen(uit) op, zowel op het voorhoofd als de kraaienpootjes en zorgt voor een zichtbaar gladdere en vollere huid.

Liefde-MR®

Een vleugje Liefde-MR® zorgt er voor dat de werking van dit krachtige handmade serum nog beter zijn werk doet. Liefde voor jezelf zorgt er voor dat je huid nog meer gaat stralen en helpt het verouderingsproces van je huid te vertragen.

stap voor stap

Gebruiksaanwijzing

Belangrijk: Het resultaat van het anti-aging serum The First werkt het beste indien
deze gebruiksaanwijzing goed wordt opgevolgd.

Reinig je gezicht met een milde cleanser.

Maak je huid licht vochtig. The First dient namelijk te worden aangebracht op een vochtige huid. Dit is belangrijk omdat het product anders vocht uit je huid onttrekt.

Druk een kleine hoeveelheid (ongeveer 1 à 2 hele kleine druppeltjes) van het serum uit de airless bottle op je vinger en verdeel het over het gezicht.

Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken totdat het serum door de huid is opgenomen. Hierdoor werken de ingrediënten nog effectiever.

Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème (dag- of nachtcrème) aan om de poriën te sluiten. De crème zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen. Voor het beste resultaat gebruik je The Second Pure Squalane Face-oil.