Mijn waarden.
we love to make you glow.

Handmade with love

MRC heeft graag zelf alle touwtjes in handen, om de kwaliteit zo optimaal mogelijk te houden en snel te kunnen schakelen. Daarom doet MRC alles zelf en in de meeste gevallen met de hand. De producten worden zelf bedacht, zelf getest, zelf gemaakt, zelf ingepakt en zelf verstuurd. Als we het niet zelf kunnen dan beginnen we er niet aan. Dit kan betekenen dat er een levertijd  op een product zit.

Liefde voor jezelf en je omgeving

Schoonheid komt van binnen uit. Met liefde en plezier naar jezelf en je omgeving kijken zorgt er voor dat  die schoonheid naar buiten komt. Smeren helpt je om er nog mooier uit te zien! Het is nog beter om je huid ook van binnenuit te voeden. Onze levensstijl is van grote invloed op ons grootste orgaan; de huid. Onze huid houd van voldoende slaap, veel water, gezond eten, positieve aandacht (liefde), plezier en ontspanning.

MRC helpt je om te werken aan een goede levensstijl, door je te inspireren en te informeren.

MRC houdt zoveel mogelijk rekening met haar omgeving. MRC gebruikt zo min mogelijk papier en verpakkingsmateriaal en werkt zoveel mogelijk samen met lokale partners.

“The First secret to be beautiful is to love yourself”

Out of the box

Nog meer van hetzelfde of toch net even anders? Als je buiten de gebaande paden gaat zie je vaak hele mooi, bijzondere dingen. Door het “in hokjes denken” los te laten kom je op hele mooie (nieuwe) ideeën uit. Zo is Mylène Ruyters Cosmetics ook ontstaan.

Ode aan de vrouw

Het serum is een ode aan de karaktervrouw  die uiterlijk en innerlijk even belangrijk vindt. Een ondernemende vrouw die haar innerlijk durft te tonen; maar die zich ook kwetsbaar opstelt en aangeeft dat haar uiterlijk heel belangrijk voor haar is.

Wat niet weet kun je ook niet weten/ Kennis en ervaring delen​

Kennis is onmisbaar. Als je iets niet weet, kun je het ook niet veranderen. MRC wil haar kennis op het gebied van lifestyle en huidverzorging niet alleen gebruiken  voor de ontwikkeling van (nieuwe) producten, maar wil het ook graag delen. MRC verteld wat er in haar producten zit en hoe de stoffen werken, maar deelt ook haar kennis en ervaring op gebied van gezond en gelukkig leven.

Delen maakt gelukkig.

MRC komt daarom graag in contact met gebruikers/vrienden en wil hun ervaringen horen en zien.
“We maken de wereld graag een beetje beter en mooier door onze kennis en ervaring te delen.”

Openheid

Bij MRC krijg je wat je ziet en je ziet wat krijgt. Alle ingrediënten worden beschreven en wordt uitgelegd hoe ze werken en waar ze vandaan komen. Openheid betekent voor MRC ook open staan voor de wereld om haar heen, voor nieuwe ideeën, onderzoeken en de ervaringen van de gebruikers/vrienden van MRC.
‘’Bij ons geen superlatieven in reclameboodschappen of bewerkte beelden; what you see is what you get.”

Intuïtie

Het is belangrijk om naar je gevoel te luisteren. Je innerlijke bron van wijsheid weet altijd wat het beste voor je is. Kennis en feiten zijn belangrijk voor MRC, maar als er iets niet goed voelt, gebeurd het niet.
“Als iets een goed gevoel geeft gaan we er voor, als het stress oplevert past het niet in ons plan.”

Veilig

Veiligheid van onze producten is voor ons heel belangrijk. Daarom wordt het product eerst door ons zelf getest, daarna door een grote groep testpersonen en daarna wordt het product nog eens zeer uitgebreid getest in een aantal laboratoria. ​Elke batch die wij maken wordt ook nog eens in het laboratorium getest zodat je altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit.

Duurzaam

MRC volgt geen trends maar laat zich wel inspireren. De toenemende vraag naar natuurlijke producten is daar een goed voorbeeld van. Het behoud van onze planeet en haar grondstoffen wordt alleen maar belangrijker. Daarom kiest MRC er niet altijd voor om natuurlijke grondstoffen te gebruiken maar kiezen we alleen de beste en meer duurzame grondstoffen. We wrken met natuurlijke producten, peptides en synthetische producten en de inspiratie en de techniek komt altijd uit de natuur. Dat is naar onze mening de meest duurzame en logische manier.